Velkommen til
Nørholm Skoles skoleplan.

En skoleplan er et dynamisk dokument, som udvikler, omvikler og afvikler større eller mindre dele af sit indhold med tiden. Det betyder, at den skoleplan, der læses netop nu, kan se noget anderledes ud end den der læses i morgen eller i næste uge.

Udgangspunktet for Nørholm Skoles skoleplan er imidlertid ikke sådan at ændre. Vi nægter at anerkende opsplitningen på "det faglige barn" og "det personlige og sociale barn" og ser det som vores opgave at levere en vægtig indsats i forhold til det hele barn.

I Skoleplan 2009/10 forudsagde vi, at de stærkt ændrede betingelser for at drive Folkeskole i Danmark, og dermed også i Aalborg, ville få kraftig indflydelse på vores lokale værdiafsæt og vores lokale målsætning.

Nu er det bare sådan med værdier og holdninger, at de er ikke nemme at pille ved!
Så når ”Værdiatlas”, vores fælles samlede udgangspunkt, nu er afskaffet handler det mere om form end om indhold. Til gengæld er vores målsætning gennemarbejdet på ny så den fremstår let tilgængelig og forståelig, men stadig med rødder i vores fælles værdiafsæt.(Vision, værdier og målsætning)

Og gæt så på hvem der har sagt nedenstående:

”I regeringen mener vi, at det er vigtigt at opmuntre eleverne til også at nyde livet ved siden af skolen, og til at de for eksempel går til sport. Mange er i dag optaget af at forberede sig til de test, som undervisningen er bygget op omkring, og det er ikke et ønskværdig situation”.

Anja Jørgensen                                                            Steen Birkedal Nielsen
Formand for skolebestyrelsen                                        Skoleleder

Skoleplanen er sidst ændret d 18.okt. 2011