Opslagstavlen

Multibanen er lukket for alle frem til 5/12
    Grundet reparation af multibanen er den lukket for alle.
    Mariann Fjeldgaard den 20-11-2017
    NY SKOLELEDER

Vi er nu glade for at kunne offentliggøre navnet på den nye skoleleder på Nørholm Skole fra 1. januar 2017: Troels Christensen
    Troels kommer fra en stilling som konsulent ved UCN act2learn, Organisation og ledelse, hvor han har været ansat de sidste to år.
    Før det var han ansat i Rebild Kommune som viceskoleleder og skole- og dagtilbudsleder.
    Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med Troels.

Kirsten, Torkil og Mariann

Mariann Fjeldgaard den 20-11-2017
  • ikon
    Æbletema i børnehaven er i fuld gang. Her kommer de billeder som børnehaven viste for resten af skolen ved morgensamling d. 13.11.17, som inspiration til skolens fordybelsesuge i uge 46
    Kirsten Arden den 13-11-2017
    JUHUUUU!  Se nedenstående opslag yes
    Jeg er meget glad for at kunne fortælle jer, at skoleforvaltningen har bevilliget Nørholm skole en ekstra busafgang om morgenen, så børn inde fra Hasserisområdet fra den 13/11 ikke længere skal med bussen kl 7.08, men kan vente til kl 7.40.
    Jeg håber, I bliver glade for den løsning - vi har knoklet for den og det er heldigvis blevet muligt,
    så bak op ved at benytte bussen.
    God weekend
    Vh. Mariann    smiley
    Mariann Fjeldgaard den 03-11-2017
  • ikon
    Fra mandag den 13. november indsættes en ny afgang på linje 38 til Nørholm skole om morgenen.

Der køres alle skoledage således frem til skoleårets slutning med følgende køreplan:

Kl. 07:40     Nørholmsvej ved Fillipavej
    Kl. 07.45     Nørholmsvej ved Nældevej
    Kl. 07:47     Nørholmsvej ved Restrup Enge
    Kl. 07:50     Nørholmsvej ved Nørholm skov
    Kl. 07:55     Ankomst til Nørholm skole

Kørslen udføres af Bdr. Davidsen. Der tælles på afgangen og der skal billetteres.

Mariann Fjeldgaard den 03-11-2017
  • Her kan du læse Nørholm skoles nye Anti mobbe-handleplan.
    Kirsten Arden den 31-10-2017